Servicii

Evaluarea abilitatilor

Abilitatile sunt calitati pozitive care arata cata de bine stie un individ sa puna in aplicare cunostintele, capacitatea de aface totul cu usurinta si iscusinta.
Mai multe detalii aici ...

Psihoterapie

Insistam si avem convingerea ca o depistare timpurie a disfunctionalitatilor in dezvoltarea copilului pe oricare din cele 3 planuri: fizic, emotional-comportamental si cognitiv, prezentarea la un specialist si apoi o interventie imediata terapeutica specializata poate avea rezultate imediate asupra evolutiei sale.
Mai multe detalii aici ...

Integrare senzoriala

Scopul terapiei de intergrare senzoriala este de a ajuta copiii cu dificultati la nivelul procesarii senzoriale. Integrarea senzoriala actioneaza in doua directii foarte clar stabilite: stimularea senzoriala si inhibarea senzoriala, in functie de nevoia copilului. Astfel, copiii sunt expusi la stimularea senzoriala intr-un mod structurat si repetitiv, de la un nivel mai usor la unul complex, astfel creierul se adapteaza permitand o procesare - reactie corecta si eficienta la senzatii.
Mai multe detalii aici ...

Terapie Ocupationala

Individul de la nastere intra intr-un proces continuu de adaptare, ceea ce inseamna ca se afla intr-o schimbare functionala permanenta. Factorii psihologici, biologici si de mediu pot intrerupe, in orice moment al vietii, acest proces de adaptare si pot aparea disfunctii.
Mai multe detalii aici ...

Haloterapie

Terapia cu aerosoli salini sau haloterapia se numără printre cele mai eficiente tratamente In afecţiunile respiratorii. Curele In salina pot calma astmul bronşic, pot vindeca sinuzitele şi sunt recomandate In tratamentul rinitelor alergice, deasemuni pot calma tusea fumătorilor.
Mai multe detalii aici ...

Consiliere adulti

Consilierea psihologica este o activitate care se desfasoara in scopul optimizarii, autocunoasterii si dezvoltarii personale sau in scopul preventiei problemelor emotionale, cognitive si de comportament.

Kinetotearapia

Kinetoterapia este una dintre cele mai importante procedure terapeutice folosite in recuperarea medicala. Kinetoterapia este folosita atat in recuperarea afectiunilor aparatului locomotor cat si in recuperarea afectiunilor neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii. În funcție de planul terapeutic, serviciile de kinetoterapie pot fi completate de masaj terapeutic general (regional sau segmentar) și fizioterapie.
Mai multe detalii aici ...

Terapia cranio-sacrala

Terapia craniosacrala este eficienta intr-o gama larga de afectiuni de la cele usoare pana la cele cronice sau grave si creeaza schimbari profunde in corp. Este un instrument bland si puternic de tratament si de eliberare a diversilor blocaje fizice si emotionale care imbunatateste functionarea sistemului imunitar, echilibreaza balanta hormonala, ajuta la impulsionarea circulatiei lichidului cefalorahidian, impulsionarea mecanismelor de transmisie si semnalizare cerebrala oferind accesul la interfata dintre corp, minte si emotii.
Mai multe detalii aici ...

Reflexoterapie si electrostimulare

Reflexoterapia este o terapie alternativa, reprezinta cea mai usoara metoda de tratament. Aceasta are atat rol profilactic, cat si curativ contribuind la ameliorarea si vindecarea multor afectiuni, fara a fi nevoie de medicamente. Este adevarat ca rezultatele apar dupa cateva sedinte de terapie, dar efectele sunt de durata.

Electrostimularea reprezinta o modalitate de reeducare functionala a maselor sau grupelor musculare care au o forta musculara scazuta. Se alatura cu succes programelor de recuperare prin kinetoterapie.
Mai multe detalii aici ...

Presopunctura

Presopunctura, reflexoterapia si acupunctura sunt trei forme de terapie inrudite dar principala asemanare este faptul ca toate cele trei terapii pornesc de la ideea existentei unui camp energetic, ale carui dezechilibre cauzeaza boli si agraveaza simptome.

Ateliere de dezvoltare personala pentru copii

Activitatea atelierelor este coordonata de 3 specialisti in educare si dezvoltarea abilitatilor copilului emotional-comportamentale, cognitive si fizice, printr-un program bine structurat pe parcursul a celor 90 de minute.
Mai multe detalii aici ...

Activitati recreative

Recreerea este perioada de timp in care ne ocupam de sinele nostru, il hranim si dezvoltam cu pasiuni si tabieturi. Odihna activa este un timp esential pentru pastrare sanatatii fizice si psihice.