Doneaza o ora de terapie

Papillon Clinique

"(...) Avem nevoie de toate formele de inteligenta umana sa conlucreze pentru a face fata provocarilor societatii umane. Nu ne permitem sa pierdem nici un creier (...)" Zosia Zaks

Papillon Clinique pune pe primul loc cea mai importanta resursa a societatii: FAMILIA.
Participa acum la actiunea "Implicare si acceptare activa in recuperarea copiilor cu autism" sponsorizand Papillon Clinique!
Destinatia fondurilor va fi justificata, nevoile pe care dorim sa le acoperim constand in marirea spatiului destinat terapiilor (achizitie/construire), subventionarea costurilor interventiilor pentru cazurile sociale, dotarea cu echipamente suplimentare destinate cazurilor de tulburari de dezvoltare psiho-motorie.
Cont in lei: RO53RNCB0026159851600001
Asociatia Papillon Clinique

Fiecare ora de terapie conteaza!
Motivatia noastra, a echipei PAPILLON CLINIQUE, in activitatea profesionala pe care o desfasuram, este dezvoltarea copilului la potentialul lui maxim, integrarea in grupuri de interes, gasirea resurselor individuale si dezvoltarea echilibrului familiilor pentru a construi abilitati adaptative.

Alege PAPILLON CLINIQUE, clinica de terapie si recuperare interdisciplinara pentru copiii cu deficiente de dezvoltare si familiile acestora. In acest fel:

• Contribui la eficientizarea cheltuirii banilor publici - stii exact ce ai facut cu munca ta;
• Investesti acum in copii pentru viitor;
• Nu te costa nimic in plus;
• Cresti sansa copiilor sa aiba acces la servicii terapeutice de calitate si specialisti cu expertiza;
• Copiii pot beneficia de servicii individualizate de specialitate;
• Ai siguranta unor servicii acreditate si autorizate de institutiile publice;
• Poti sprijini proiecte cu obiective pe termen lung;
• Vei sti ca fiecare leu donat este justificat pentru ca orice ORA DE TERAPIE CONTEAZA si tu poti urmari asta;
• Acorzi o sansa copiilor cu tulburari de dezvoltare deoarece au sansa sa beneficieze de terapiile interdisciplicare, individualizate si intensive cu aport maxim la recuperare;
• Ai oportunitatea sa te implici si poti sa demonstrezi ca pentru tine conteaza sa apartii comunitatii in care traiesti.

Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit Asociatiei Papillon Clinique si arati ca se poate sa fim responsabili si implicati, in proiecte cu obiective pe termen lung. Echipa noastra are rezultate foarte bune in terapia de recuperare a copiilor deoarece am inteles ca ceea ce facem acum este pentru viitor si pentru ca punem pe primul loc echilibrul emotional al familiei.

Completeaza acum formularul Declaratia 230 - click aici.

Bucium 83/A/2 Bacau - Jud.Bacau
Cod postal 600370
Telefon: +40722 297 527
              +40774 045 177