Inteligenta emotionala

Parintii aleg sa dezvolte inteligenta emotionala a copiilor prin programele Papillon Clinique.

Inteligenta emotionala este rezultanta unei bune coordonari intre informatiile din memorie si emotiile personale, adica intre ratiune si emotie.

Daca inteligenta personala ajuta individul sa isi stabileasaca scopuri, inteligenta emotionala este cea care ajuta la gestionarea emotiilor pentru a atinge scopul propus.

Inteligenta emotionala este mai importanta decat abilitatile/ cunostintele intelectuale si tehnice. Aceasta nu are limite si oricine e pregatit si doreste poate sa-si imbunatateasca nivelul inteligentei emotionale.

Orice experienta implica traire emotionala, iar pentru a dezvolta eficient emotiile, fiecare individ trebuie sa parcurga cativa pasi: sa identifice emotia, sa simta emotia, sa identifice ce transmite emotia, sa aiba capacitatea sa dezvolte un nou fir al actiunii.

Echipa PAPILLON CLINIQUE, construieste si reconstruieste abilitati , identifica blocajele personale si cele de familie/ grup, identifica resursele fiecarui individ si intervine cu planuri individualizate pentru a dezvolta independenta si increderea in sine, perseverenta in fata obstacolelor, controlul impulsurilor, intelegerea emotiilor personale si ale altora.

Iren A. IONITA - Manager General PAPILLON CLINIQUE