Terapia familiala

Terapia familiala sau consilierea familiala este conceputa pentru a aborda aspecte specifice care afecteaza sanatatea psihologica a familiei, cum ar fi tranzitiile majore ale vietii sau conditiile de sanatate mintala. Aceasta terapie poate fi utilizata ca mod principal de tratament sau ca o abordare complementara.

Terapia familiala lucreaza cu toate problemele care afecteaza un om, precum si cu sistemul din care acesta face parte, si face posibila rezolvarea deoarece un simtom este tratat impreuna cu contextul in care se produce.
Familiile pot beneficia de terapie atunci cand se confrunta cu orice eveniment stresant care poate tulbura relatiile de familie, cum ar fi dificultati financiare, divort sau moarteaunui apropiat, etc. In plus, terapia poate fi eficienta in tratarea preocuparilor legate de sanatatea mintala care afecteaza intreaga familie, cum ar fi depresia, abuzul de substante, bolile cronice si problemele alimentare, sau
preocuparile de zi cu zi, precum problemele de comunicare, conflictele interpersonale sau problemele
comportamentale la copii si adolescenti.

Consilierea familiala urmareste sa promoveze intelegerea si colaborarea intre membrii familiei pentru a rezolva problemele unuia sau mai multor persoane. Familia este incurajata si ajutata sa descopere sursa problemei, membrii familiei sa lucreze proactiv pentru a minimiza sau modifica conditiile care contribuie la comportamentul nedorit si care genereaza disconfortul.

Oferim consiliere accesibila copiilor, adolescentilor, adultilor, cuplurilor, familiilor si grupurilor. Cu spatii intime de relaxare, sau generoase pentru terapiile de grup, Papillon Clinique se angajeaza sa va ofere asistenta terapeutica de cea mai buna calitate. Punem la dispozitie metode multidisciplinare pentru intreaga familie :
  • Psihoterapie;
  • Consiliere de dezvoltare personala;
  • Terapie craniosacrala;
  • Kinetoterapie;
  • Reflexoterapie, presopunctura, masaj de relaxare;
  • Aromaterapie, haloterapie.
Terapeutii nostri au fost alesi pentru abilitatile, compasiunea, integritatea si dedicarea lor pentru a oferi ingrijire holistica si au dobandit pregatire avansata la nivel postuniversitar, la nivel clinic. Indiferent daca aveti nevoie de ajutor pentru depresie, anxietate, pierdere, trauma din copilarie sau stresul din viata de zi cu zi, echipa Papillon Clinique va vor oferi Ingrijire sensibila si va fi receptiva la nevoile dumneavoastra.

Claudiu IONITA - Consilier Dezvoltare Personala
PAPILLON CLINIQUE