Kinetoterapie adulti


Clientii aleg Kinetoterapia la PAPILLON CLINIQUE pentru ca ii ajutam sa isi atinga obiectivele si potentialul maximal functional.
Echipa de interventie Papillon Clinique include Kinetoterapeuti experimentati, pe grupe de varsta pediatrie – geriatrie, certificati atat in Romania cat si in strainatate in terapii de recuperare fizica si terapii asociate cu rol profilactic si curativ (reflexoterapie, presopunctura, terapie craniosacrala, etc.) si Terapeuti Ocupationali permanent preocupati de imbunatatirea proceselor functionale ale sistemelor osos si muscular. Misiunea comuna a echipei de interventie este aceea de a oferi cea mai eficienta terapie ambulatorie bazata pe experienta, intr-un mediu care este perfect potrivit pentru adulti. Personalul, echipamentele si serviciile noastre sunt selectate pentru a servi cel mai bine nevoilor unice ale adultilor in varsta. Clientii nostri merita o terapie conceputa individual pentru a corespunde nevoilor lor specifice.

Papillon Clinique ofera o atmosfera placuta si complexa pentru adulti, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de recuperare si dezvoltare fizica, motrica si senzoriala. O evaluare fizica este un prim pas important in investirea in sanatatea si buna functionare viitoare a organismului. Sunati- ne astazi pentru a programa o evaluare fizica a terapiei cu terapeuti experimentati care sunt dedicati sanatatii, ingrijirii si recuperarii deficientelor fizice.
Terapia fizica este o vocatie careia echipa de terapeuti Papillon Clinique ii acorda toata atentia necesara. Ei demonstreaza aceasta vocatie facand eforturi neobosite cu clientii :
  • activitati individuale unu – la - unu pe intreaga interventie, pentru a controla si a elimina durerea, pentru a trata intreaga stare fizica,
  • comunicarea cu medicul personal cand este cazul;
  • recomandarea profesionistilor medicali la cererea clientilor;
  • tratarea cu demnitate si respectul cuvenit in fiecare interventie.
Gradul foarte bun de recuperare, de care se bucura PAPILLON CLINIQUE, in activitatea de Kinetoterapie Adulti si Terapie Ocupatonala Adulti se datoreaza atat experientei si calificarilor echipei de interventie, angajamentului si profesionalismului practicantilor nostri absolventi, cat si dezvoltarii continue a educatiei si practicilor. O incredere puternica in eficacitatea unei abordari manuale centrate pe client asupra gestionarii afectiunilor musculo-scheletice stau la baza rezultatelor foarte bune inregistrate. Eficacitatea acestei abordari manuale este acceptata, recunoscuta si evaluata permanent.
La PAPILLON CLINIQUE, am creat un mediu de ingrijire, dezvoltare si recuperare profesionist si responsabil.

Claudiu IONITA – Consilier Dezvoltare Personala
PAPILLON CLINIQUE